Rådgivning om investering

Du har seks muligheder, inden for investering.

 • Skandia Livscyklus er for dig, som ønsker en pensionsopsparing, der helt automatisk tilpasser sig, hvor mange år du har til din pension. Du vil have pengene investeret bedst muligt ud fra dine behov og risikovillighed, men du vil ikke selv bruge tid på at holde øje med investeringerne 

 • I Skandia Match vælger Skandias eksperter mellem forskellige fonde for dig, på baggrund af en personlig investeringsprofil, som tager højde for din risikovillighed og opsparingshorisont. Du får hjælp til at vælge hvor stor en del af din opsparing, der skal investeres i aktier.
   
 • Skandia Basic er for dig, som lægger vægt på lave omkostninger og samtidig ønsker en pension, hvor du kan overlade investeringsbeslutningerne til eksperterne. Skandia har udvalgt en række billige aktie- og obligationsfonde fra hele verden og sammensat dem til fire investeringsprofiler. 
   
 • Med Skandia Safe får du sikkerhed for et minimumsbeløb til din pension, der mindst svarer til det, du selv har indbetalt til din opsparing. Skandia Safe giver dig desuden mulighed for et attraktivt afkast, fordi vi placerer en del af dine indbetalinger i aktier og lignende, risikobetonede investeringer.

  Når vi opnår et afkast til dig, sikrer vi automatisk en del af afkastet årligt, så dit sikrede beløb vokser, når det går godt.
   
 • Skandia Link er for dig, som vil have indflydelse på dit afkast ved selv at bestemme, hvordan dine pensionspenge investeres. Du får adgang til at handle blandt mere end 35 specielt udvalgte fonde fra nogle af verdens dygtigste fondsforvaltere. De mange fonde udvælges ud fra en meget grundig proces og går igen i alle Skandias investeringsprodukter. 

Afkast top 3 - en måned